Vedeli ste toto o PPT?

Vedeli ste toto o PPT?

Naša misia je nesmierne dôležitá – pomáhať pri pátraní po nezvestných osobách a poskytovať technickú a fyzickú podporu pri mimoriadnych situáciách.

💪🏼 Sme pripravení vyjsť do terénu 24/7 vo dne v noci, či už v lete alebo zime, či prší alebo sú horúčavy. Lebo každá minúta je dôležitá ⏱️

👮🏼‍♂️ Aktívne spolupracujeme s Políciou, štátnymi zložkami IZS a ďalšími organizáciami. Do terénu pravidelne vychádzame na základe žiadostí od Policajného zboru 🚔 a rodín nezvestných osôb.

🫡 Sme akreditovaná ostatná záchranná zložka Integrovaného záchranného systému 112.

👉🏼 Pomáhame už celých 5 rokov a to od roku 2019. Za tento čas, sme vykonali STOVKY pátraní a výjazdov 😳

👉🏼 Máme k dispozícii 3 drony s termokamerami, ktoré pomáhajú zachraňovať životy a k nim samozrejme aj certifikovaných pilotov. Drony, ako aj ďalšiu techniku sme si zaobstarali z občasných finančných zbierok alebo darov ❤️

⛑️ Naši pátrači pravidelne absolvujú školenia rozšírenej prvej pomoci a preto sme schopní vždy pomôcť zraneným a to nie len počas pátracích akcií ☝🏼

👉🏼 Vyvinuli sme vlastný zvolávací systém, ktorý pri vyhlásení pátrania automaticky kontaktuje prostredníctvom mobilnej aplikácie všetkých našich pátračov a dobrovoľníkov.

👉🏼 Naša komunita neustále rastie, pričom už teraz máme zastúpenie našich pátračov a dobrovoľníkov takmer vo všetkých okresoch.

Pre ďalšie informácie a novinky sledujte náš web a sociálne siete. Ďakujeme za vašu priazeň a podporu! 😊

Pohotovostný pátrací tím
0940 555 959
www.patranie.org

Ako nás môžete podporiť?

Pohotovostný pátrací tím pomáha iným a Vy teraz môžete pomôcť nám. Stojíme pri ľuďoch, ktorí sa ocitli v náročnej životnej chvíli a hľadajú svojich blízkych. 

Snažíme sa byť ľudskou, fyzickou aj technickou pomocou a podporou.